TKODaily - Wanita Islam Kini
   Login
:: Menu Utama  ::  Hantar Artikel  ::  Akaun Anda  ::  Forums  ::
kOtAk SeMbANg

Only registered users can shout. Please login or create an account.
mENu uTAmA
· Home
· Album
· Beritahu Kawan
· FAQ
· Forum
· Komen
· Masej Peribadi
· Members_List
· Muat Turun
· Pencarian
· PHPNuke Editor
· Statistik
10 tOp MinGGu iNi
There isn't content right now for this block.
10 tOp bULaN iNi
There isn't content right now for this block.
kERamAiAN OnLiNE
Welcome, Tetamu
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: zulzin
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 95

People Online:
Visitors: 27
Members: 0
Total: 27
pERkiRaAN oNLiNe
We received

1868677
page views since
1 Feb 2011

Jumlah Hits
· Hari Ini

1037

· Semalam

1214


Purata Hits
· Sejam

62

· Sehari

1,023

· Sebulan

31,145

· Setahun

373,735


Server Masa Server
· Masa

11:44:11

· Tarikh

25 Jul 2014

· Zon

+0800

PeRKIraAN UniQuE

Statistik awam melalui portal percuma :-

WanitaKini.com: Forum

www.wanitakini.com :: View topic - Jom,cari duit lebih dengan Says.com..terbaik !!!!!
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Jom,cari duit lebih dengan Says.com..terbaik !!!!!

 
Post new topic   Reply to topic    www.wanitakini.com Forum Index -> Sembang Umum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Iwazani
Pembaca
Pembaca


Joined: Jun 13, 2012
Posts: 8

PostPosted: Sun Oct 07, 2012 10:21 am    Post subject: Jom,cari duit lebih dengan Says.com..terbaik !!!!! Reply with quote

Says.com adalah program cari duit yang hebat dan boleh dipercayai..
Saya telah berjaya cashout untuk pertama kali joint says ni kira-kira RM 80.
Pada raya lepas saya telah berjaya cashout RM 100 dan terbaru ini akaun saya ada RM 174
Rugi saper tak joint sbb earning dia lebih laju dr Nuffnang dan xpayah pakai paypal dan tepat 2 minggu sahaja telah masuk ke akaun saya..
Siapa nak daftar ,boleh daftar skrg...

DAFTRAR DI SINI
Cara nak daftar...

Tekan je BUTTON SIGN UP , then masukkan username , emel dan password . Jangan lupa VERIFY kat emel sekali ye untuk aktifkan.
Kalau korang nak tahu , sekali korang SIGN UP , says akan masukkan RM5 terus ke dalam account says . So,apa tunggu lagi ? SIGN UP cepat !

Lepas korang dah aktifkan / verify kat emel korang , sekarang saya akan ajarkan , macam mana nak guna says ni dan macam mana nak dapat duit melalui says ni ?

Caranya memang mudah dan simple sahaja .
1. First , korang ada nampak tak button SPECIALS di bahagian atas sekali ?




2. Haa , klik button SPECIALS tu.

3. Kemudian , korang akan nampak ada banyak-banyak iklan taw ? Yang ada tulis jumlah wang untuk iklan tu korang boleh lah SHARE LINK nya . Yang dah tulis complete tu , abaikan . Sebab kalau korang SHARE link pun , duit takkan naik punya.



4. Macam mana nak dapatkan link untuk dipromotekan ye ? Bila korang dah klik salah satu iklan kan , dia akan keluar seperti kat bawah ni . Dia akan nyatakan jumlah RM bagi iklan tersebut dan jumlah RM bagi setiap yang click-per unique visitor .
Then , korang tekan BUTTON BROADCAST kaler hijau !




5. Bila dah tekan broadcast tu , akan keluarlah link korang kat bahagian bawah sekali tu .
Copy link tu :




6. Paste link tu , di bahagian WALL POST FACEBOOK , TWITTER atau di bahagian ENTRY BLOG KORANG Smile.
Masa nak paste link tu , buat lah ayat yang menarik lagi tertarik supaya ada yang nak TEKAN link korang tu . Bila sorang click , dapat lah korang 20 sen dan kadang-kadang 40 sen 1 klik..banyak tu.. !

.Ada yang tak faham atau tak jelas lagi dengan ayat-ayat kat atas ni ? Kalau ada yang tak faham , boleh je terus comment di bawah ni..Chill beb !

Jom daftar sekarang...

DAFTRAR DI SINI

Back to top
View user's profile Send private message
Iwazani
Pembaca
Pembaca


Joined: Jun 13, 2012
Posts: 8

PostPosted: Sun Oct 07, 2012 10:33 am    Post subject: Reply with quote

senang je nk dpt earning..

postkan link iklan says.com di mana-mana wall facebook n twitter..ciptalah ayat-ayat menarik supaya org akan klik link tu..

says ni memang bayar..dah 2 kali saya cashout..tempoh 2 minggu dia akn bank in ke akaun kita..
guna maybank boleh..senang jea..

ni earning terbaru saya...




BOLEH KLIK CONTOH EARNING SAYA DI ATAS NI UTUK MENDAFTAR...FREE JEA..
Back to top
View user's profile Send private message
Nabila
Webmaster
Webmaster


Joined: Oct 14, 2009
Posts: 46
Location: Terengganu

PostPosted: Sat Feb 16, 2013 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

Iwazani wrote:
senang je nk dpt earning..

postkan link iklan says.com di mana-mana wall facebook n twitter..ciptalah ayat-ayat menarik supaya org akan klik link tu..

says ni memang bayar..dah 2 kali saya cashout..tempoh 2 minggu dia akn bank in ke akaun kita..
guna maybank boleh..senang jea..

ni earning terbaru saya...




BOLEH KLIK CONTOH EARNING SAYA DI ATAS NI UTUK MENDAFTAR...FREE JEA..


Banyak perkara dalam internet ini tidak boleh dipercayai
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.wanitakini.com Forum Index -> Sembang Umum All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
PENAFIAN:
WanitaKini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan
oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini dan  juga tidak bertanggungjawab
dengan apa-apa penulisan dalam laman ini.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.

You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt

themes design by Tempayan Retak